TRACE

Format: DB-CD
Udgivet: September 1999
Selskab: Audio Research Editions
Katalognummer: ARECD102

Kunstner: Diverse
Tekster: Diverse
Musik: Diverse
Producer: Diverse
Design: Colin Fallows

1. Buffer (Martin Hall) 2:00

Musikere

Martin Hall, Yoko Ono, Lee Mark Ranaldo og Will Sergeant m.fl.

Alle indspilninger foretaget i 1999.

Info

Trace er en limited edition dobbelt-cd, der består af kompositioner eller andre former for lydbidrag lavet af i alt 70 internationale kunstnere og eksperimenterende musikkomponister. Hver medvirkende har lavet en originalindspilning af to minutters varighed til projektet, baseret på temaet “spor”. Kunstnerne på dobbelt-cd’en spænder fra velkendte navne i den eksperimenterende musikverden til individer eller grupper, der her får deres debut.

Martin Hall bidrager med kompositionen “Buffer”. Af andre navne på udgivelsen kan bl.a. nævnes Yoko Ono, Lee Mark Ranaldo fra Sonic Youth og Will Sergeant fra Echo & The Bunnymen. Trace blev fremstillet som et fysisk supplement til The Liverpool Biennial of Contemporary Art 1999, en kunstudstilling der løb af stablen mellem den 7. september og den 21. november samme år.

Du kan finde en liste over samtlige medvirkende her.

Audio Research Editions blev grundlagt af Colin Fallows i 1998. Selskabet har udgivet over 150 værker af kunstnere fra mere end 20 lande. Udgivelserne byder bl.a. på Hope, en dobbelt-cd der blev udgivet i forbindelse med den niende International Symposium of Electronic Art i 1998 (afholdt i perioden mellem den 2. september og den 11. oktober samme år), og som Martin Hall ligeledes bidrager til.