‘RANDOM HOLD’ 2017 VINYL-UDGIVELSE

I forbindelse med Record Store Day 2017 lørdag den 22. april udsendes Martin Halls Random Hold-album for første gang som vinylplade. Albummet er i den forbindelse blevet remastered af pladens oprindelige producer, Thomas Li. Vinyludgaven af albummet vil også indeholde download-koder, ligesom pladen vil være tilgængelig via digitale platforme som Spotify og iTunes.

Random Hold blev ved sin oprindelige udgivelse i 1996 udråbt som Halls på det tidspunkt vigtigste plade. Herhjemme er der bl.a. blevet skrevet følgende:
 
Politiken: “Grandios og smukt støvet: Den hermetiske Halls mest lydefri popværk.” (*****)
Information: ”Forbandet godt udspil fra Martin Hall.”
Berlingske: “Martin Hall har sjældent virket så præcis, afklaret og fokuseret som med sin seneste udgivelse.”
Undertoner: ”Et kompromisløst og nøgent udtryk, intime og nærværende leveringer.” (*****)
Nat & Dag: ”Uden tvivl Martin Halls bedste plade til dato. Et lille vidunder.” (*****)
Zoo Magazine: ”Martin Halls kunstneriske højdepunkt.”

 

 

Gennem årene har pladen vundet flere og flere internationale lyttere. Allerede i forbindelse med sin europæiske udgivelse i slut-90’erne modtog pladen dog masser af ros. I sin tid var det især den gotiske og elektroniske scene, der tog Random Hold til sig, men albummet har efterfølgende fået et mere varieret publikum i lande som Tyskland, Italien og Polen.

Gothic: “Die perfekte Musik.”
Orkus: “Das ist Kunst!”
Zillo: “Dänemarks Vorzeige Multimedia-Künstler vor Durchbruch in Deutschland.”

I marts 2017 udsendte det polske indieband Hidden by Ivy en coverudgave af en af pladens oprindelige singler, nummeret ”Another Heart Laid Bare”.

 


 

Torsdag den 20. april kl. 19.00 afholder Københavns Hovedbibliotek som optakt til genudgivelsen en aften om pladen. Læs mere om arrangementet her.