NYT ALBUM: ‘A BRIEF SUMMARY’

Fredag den 4. maj udsender Martin Hall albummet A Brief Summary, en retrospektiv udgivelse med flere nyere indspilninger – bl.a. den kommende videosingle ”Lesser Gods”. Et andet nyindspillet nummer i sammenhængen er ”Semi”. Ud over dette byder albummet på remakes og alternative udgaver af hans eget foretrukne materiale fra de senere år.

Titlen udgives som et dobbelt-vinylalbum, digipack-CD samt MC (musikkassette) – alle formater i begrænsede oplag. Om end grafik og farvekode er éns på de tre udgivelser, varierer forsidens motiver, sådan at den samlede serie udgivelser danner sin egen endelige helhed.

Hvis du bestiller alle tre formater inden den 15. april, modtager du den samlede serie signeret af Hall.
 

FORUDBESTIL DET NYE ALBUM HER

ALLE TRE FORMATER (2-LP/CD/MC) SIGNERET AF HALL
349 DKK

DOBBELT VINYLALBUM
199,- DKK

DIGIPACK-CD
129,- DKK

MC MUSIKKASSETTE
69,- DKK


 
Blandt gæsteoptrædenerne på albummet finder man bl.a. den musikalske pioner Else Marie Pade (1924–2016), gruppen Efterklang, den britiske pianist Othon samt den danske jazzlegende Niels-Henning Ørsted Pedersen (1946-2005). Sidstnævnte medvirker på det delvist genindspillede nummer ”Lesser Gods”.

Vinyludgaven af pladen indeholder også digitale download-koder til albummets numre. A Brief Summary bliver selvfølgelig også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

Senere på året giver Martin Hall sine første live-koncerter med band efter mere end fem års pause (se separat nyhedsopslag).

Den kommende digitale single “Lesser Gods” vil blive udgivet den 30. marts. Videoen til nummeret vil blive gjort tilgængelig samme dag.