SENESTE PLADER OG ANMELDELSER

I maj 2018 udsendte Martin Hall opsamlingsalbummet A Brief Summary, der indeholdt flere nyere indspilninger, bl.a. videosinglen ”Lesser Gods”. Albummet indeholdt også remakes og alternative udgaver af materiale fra de senere år og blev udgivet som dobbelt-vinylalbum, digipak-cd samt musikkassette. Meget overraskende gik A Brief Summary direkte ind som #2 på den officielle danske vinylhitliste i ugen efter sin udgivelse, Halls højeste hitliste-placering nogensinde.

I dagbladet Informations strålende anmeldelse af pladen skrev anmelderen Sophia Handler bl.a. følgende: “Martin Hall beviser endnu en gang, at han hører til på niveau med musikmytologiske helteskikkelser som Brian Eno og David Bowie”. Du kan læse hele anmeldelsen her:

 

“SERVICES RENDERED” OG BREMEN TEATER

Som optakt til sine første koncerter i mere end fem år udsendte Hall i oktober sin første nyskrevne sang flere år, 12”-singlen Services Rendered. Pladen blev selvfølgelig også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.), og du kan se videoen her:

GAFFA tildelte den efterfølgende københavnerkoncert i Bremen Teater 6 ud af 6 stjerner. Anmelderen Simon Heggum skrev bl.a.: ”En betagende koncertoplevelse – en af de stærkeste danske koncerter, jeg har været til i de senere år.” Du kan læse hele anmeldelsen her:

 


 

Foto fra Bremen Teater, oktober 2018: Maiken Kildegaard.