SALON MIDWELT

Gennem oktober og november 2010 var Martin Hall studievært for sit eget tv-show på DK4, programmet Salon Midwelt. Hver uge havde han to – efter eget valg – nye gæster i studiet til en samtale om et givent emne, og udsendelserne blev sendt på DK4 hver tirsdag aften kl. 22.00.

Blandt gæsterne i showet var bl.a. daværende kulturminister Per Stig Møller, forfatterne Kirsten Thorup og Thomas Boberg, forskningsadjunkt og modefotograf Erik Hansen-Hansen samt queer-performerne Miss Fish og Sandra Day. Ud over disse fik Salon Midwelt også besøg af den notorisk berygtede danske pianist og flanør Marquis Marcel de Sade, manden hvis spektakulære levevis vendte op og ned på Danmark i 50’erne og start-60’erne (efterfølgende blev han dømt for underslæb i millionklassen og idømt en straf på fire års ubetinget fængsel).

Du kan se traileren for showet her: SALON MIDWELT

Du kan yderligere finde et samlet oversigt over samtlige deltagende og programtitler her: SALON MIDWELT – PROGRAMRÆKKE