BREMEN TEATER DEN 20. OKTOBER

Efter en fantastisk turné-åbningskoncert på Fuglsø spiller Hall lørdag den 20. oktober sin første koncert i København i mere end fem år på Bremen Teater.

Der kommer til at være flere store overraskelser på sætlisten, så sagt uendeligt kortfattet – hvis du har tænkt på at komme, then ”chop-chop”, billetsalget er i fuld gang … consider yourself invited.
 

Senere følger også en optræden på Kulturmaskinen i Odense arrangeret af Klub Golem og afslutningsvis en kirkekoncert i den smukke Hvalsø Kirke (Midtsjælland).
 

 

 
Musikerne til koncerterne vil være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards m.m.), Andreas Bennetzen (bas), Sisse Selina Larsen (trommer) samt en (på papiret) endnu hemmeligholdt gæsteoptræden.

Live-fotoet fra Fuglsø-koncerten er taget af Bjarne Christensen.

 

 

NY SINGLE OG VIDEO UDE 21. SEPTEMBER

Fredag den 21. september udsender Martin Hall sin første nyskrevne sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udsendes som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men gøres også tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

”Services Rendered” er indspillet med pianisten Eskild Winding og arrangeret for strygere af Andreas Bennetzen. Kvintetten der medvirker på nummeret, udgøres af Tinne Albrectsen (violin), Gustav Ranum (violin), Nicolaj Møller Nielsen (bratsch), Live Johansson (cello) og Andreas Bennetzen (kontrabas).

 

 

Videoen til nummeret er filmet af Robin Skjoldborg og Staal Film. Johnny Stage har stået for indspilningerne, og sangen er mixet af Thomas Li, som Hall i 90’erne indspillede Random Hold med. B-siden ”Not Amused” er blevet til i samarbejde med Linus Carlsen.

12”-singlen udgives på Panoptikon og distribueres af Target og indeholder digitale download-koder til begge numre.

 

DU KAN BESTILLE DEN NYE 12” VINYLSINGLE HER:

“SERVICES RENDERED”
99 DKK


 
Du kan også læse det nye GAFFA-interview med Martin Hall i forbindelse med videopremieren på “Services Rendered” – en artikel hvor han fortæller om baggrunden for nummeret samt om de kommende koncerter:
 

 

LIVE-KONCERTER I EFTERÅRET 2018

I løbet af oktober og november 2018 spiller Martin Hall sine første koncerter som sanger og solist i mere end fem år. Med sig på scenen har han et band bestående af fem musikere, og der vil efter sigende blive spillet både nyere og ældre numre. Ved enkelte af koncerterne er der også tale om en særlig, endnu hemmeligholdt gæsteoptræden. De bekræftede datoer er:
 

Musikerne til koncerterne vil være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards, diverse), Andreas Bennetzen (kontrabas med bue) samt Sisse Selina Larsen (trommer, percussion).

Koncerterne markerer i øvrigt Halls 40 års jubilæum som aktiv musiker (du kan læse en hurtig gennemgang af karrieren nederst på dette opslag).

I slutningen af september udgiver Hall yderligere sin første nye sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udgives som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men bliver også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

Du kan læse nærmere om den kommende 12″-single og video her.

NY MARTIN HALL 12″-SINGLE

Fredag den 21. september udsender Martin Hall sin første nyskrevne sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udgives som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men bliver også gjort tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

”Services Rendered” er indspillet med pianisten Eskild Winding og arrangeret for strygere af Andreas Bennetzen. Der er tale om en både dramatisk og følelsesladet sang, der viser Hall fra sin mindst tilknappede side. Nummeret kan i korte træk beskrives som en solid tilbagevenden til form efter flere års fravær som aktiv sanger og sangskriver.

Johnny Stage har stået for indspilningerne, og ”Services Rendered” er mixet af Thomas Li, som Hall i 90’erne indspillede et af sine hovedværker, Random Hold, med. På nummeret medvirker yderligere Tinne Albrectsen (violin), Gustav Ranum (violin), Nicolaj Møller Nielsen (bratsch), Live Johansson (cello) og Andreas Bennetzen (kontrabas). B-siden ”Not Amused” er blevet til i samarbejde med Linus Carlsen.

Videoen til ”Services Rendered” er filmet af Robin Skjoldborg og Staal Film og offentliggøres på udgivelsesdagen. 12”-singlen udgives på Panoptikon og distribueres af Target og indeholder digitale download-koder til begge numre.
 

DU KAN BESTILLE DEN NYE 12” VINYLSINGLE HER:

“SERVICES RENDERED”
99 DKK


 

Martin Hall giver i efteråret 2018 også sine første koncerter som sanger og solist i mere end fem år. Med et band bestående af fem musikere – og ved flere af koncerterne en særlig, endnu hemmeligholdt gæsteoptræden – vil der efter sigende blive spillet både nye og ældre numre.
 

  • Lørdag den 6. oktober 2018: Fuglsøcentret (Jylland)
  • Lørdag den 20. oktober 2018: Bremen Teater (København)
  • Lørdag den 27. oktober 2018: Kulturmaskinen (Odense)
  • Lørdag den 24. november 2018: Hvalsø Kirke (Midtsjælland)

Musikerne til koncerterne vil ud over Hall selv være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards, diverse), Andreas Bennetzen (kontrabas med bue) samt Sisse Selina Larsen (trommer, percussion).