HVALSØ KIRKE 24. NOVEMBER (UDSOLGT)

Efter en række veloverståede koncerter rundt omkring i landet i løbet af oktober spiller Hall lørdag den 24. november sin sidste 2018-koncert i den smukke Hvalsø Kirke (Midtsjælland). Aftenen vil byde på fuldt band, men produktionen vil være en anelse mere nedtonet lys- og lydmæssigt pga. stedets størrelse.

Koncerten er nu udsolgt.

Musikerne til koncerterne vil være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards m.m.), Andreas Bennetzen (bas) og Sisse Selina Larsen (trommer).

GAFFA tildelte Bremen-koncerten i København 6 ud af 6 stjerner. Du kan læse anmeldelsen her.

Live-fotos fra den seneste Klub Golem-koncert i Odense er taget af David Faurskov Jensen.

 

 

6 UD AF 6 STJERNER TIL HALL LIVE

GAFFA har netop bragt en anmeldelse af Martin Halls koncert på Bremen Teater lørdag den 20. oktober, hvor begivenheden modtager 6 ud af 6 stjerner.

I Simon Heggums anmeldelse Den overmedicinerede søn vendte hjem indleder musikjournalisten med at skrive: ”At tale om, at et land kan være for lille til en kunstner, kan lyde som lidt af en overdrivelse. Men i tilfældet Martin Hall er det ikke desto mindre rigtigt.”

I sin opsummering af koncerten konkluderer han: ”En betagende koncertoplevelse – en af de stærkeste danske koncerter, jeg har været til i de senere år.”

Du kan læse hele anmeldelsen her: Hall – Bremen Teater (20.10.2018).

BREMEN TEATER DEN 20. OKTOBER

Efter en fantastisk turné-åbningskoncert på Fuglsø spiller Hall lørdag den 20. oktober sin første koncert i København i mere end fem år på Bremen Teater.

Der kommer til at være flere store overraskelser på sætlisten, så sagt uendeligt kortfattet – hvis du har tænkt på at komme, then ”chop-chop”, billetsalget er i fuld gang … consider yourself invited.

Senere følger også en optræden på Kulturmaskinen i Odense arrangeret af Klub Golem og afslutningsvis en kirkekoncert i den smukke Hvalsø Kirke (Midtsjælland).

Musikerne til koncerterne vil være Christine Raft (flygel, violin), Johnny Stage (guitar, sitar m.m.), Una Skott (guitar, keyboards m.m.), Andreas Bennetzen (bas), Sisse Selina Larsen (trommer) samt en (på papiret) endnu hemmeligholdt gæsteoptræden.

Live-fotoet fra Fuglsø-koncerten er taget af Bjarne Christensen. Hør eventuelt også disse aktuelle radio-features:

 

  • Rockhistorier: Henrik Queitsch og Klaus Lynggaard har Hall i studiet.
  • AK24Syv: Anders Christiansen genopfører gammelt Hall-interview

 

NY SINGLE OG VIDEO UDE 21. SEPTEMBER

Fredag den 21. september udsender Martin Hall sin første nyskrevne sang i 5 år, nummeret Services Rendered. Titlen udsendes som 12”-single og har endnu en ny sang som B-side, “Not Amused”. Pladen udgives i et begrænset vinyloplag, men gøres også tilgængelig på alle større digitale platforme (Spotify, iTunes, Amazon m.m.).

”Services Rendered” er indspillet med pianisten Eskild Winding og arrangeret for strygere af Andreas Bennetzen. Kvintetten der medvirker på nummeret, udgøres af Tinne Albrectsen (violin), Gustav Ranum (violin), Nicolaj Møller Nielsen (bratsch), Live Johansson (cello) og Andreas Bennetzen (kontrabas).

 

 

Videoen til nummeret er filmet af Robin Skjoldborg og Staal Film. Johnny Stage har stået for indspilningerne, og sangen er mixet af Thomas Li, som Hall i 90’erne indspillede Random Hold med. B-siden ”Not Amused” er blevet til i samarbejde med Linus Carlsen.

12”-singlen udgives på Panoptikon og distribueres af Target og indeholder digitale download-koder til begge numre.

 

DU KAN BESTILLE DEN NYE 12” VINYLSINGLE HER:

“SERVICES RENDERED”
99 DKK


 
Du kan også læse det nye GAFFA-interview med Martin Hall i forbindelse med videopremieren på “Services Rendered” – en artikel hvor han fortæller om baggrunden for nummeret samt om de kommende koncerter: